VGZ

Zorgverzekeraar VGZ

Zorgverzekeringsmaatschappij VGZ is een van de grootste verzekeraars in Nederland op het gebied van zorgverzekeringen. De verzekeraar behoort tot de Coƶperatie VGZ en kent meer dan vier miljoen verzekerden. Het winstoogmerk ontbreekt en daardoor kan de aandacht volledig gericht worden op uitstekende zorg en service voor verzekerden. Je profiteert bij deze verzekeraar van een aantal voordelen, zoals dat er hulp geboden wordt bij het vinden van de juiste zorg. Ook wordt er een snel alternatief geboden als er sprake is van een wachtlijst. Verder biedt VGZ ruime vergoedingen via de aanvullende dekkingen en profiteer je van tips over de gezondheid die door deskundigen gegeven worden.

VGZ biedt een basisverzekering met twee opties, namelijk een zorgverzekering in natura en een restitutiezorgverzekering. Als je voor de verzekering in natura kiest, dan wordt alle zorg van de basisdekking vanuit de verzekeraar vergoed. Je hoeft dan niet zelf eerst voor de zorg te betalen, zoals bij een restitutiezorgverzekering wel het geval is. Het grootste deel van de verzekerden kiest dan ook voor de zorgverzekering in natura. Zorgverzekeringsmaatschappij VGZ biedt verder de keuze uit drie aanvullende verzekeringen onder de noemer Beperkt, Aanvullend en Plus, die een uitgebreide dekking bieden. Een tandartsverzekering is apart af te sluiten, waarbij je eveneens de keuze hebt uit drie dekkingen, namelijk Tand Goed, Tand Beter en Tand Best.

Zorgkorting.nl heeft exclusieve afspraken met zorgverzekeringsmaatschappij VGZ aangaande de zorgverzekeringen en daar kun jij van profiteren. Op de VGZ basisverzekering kun je via zorgkorting.nl bijvoorbeeld al een collectieve korting krijgen van 7 procent. Besluit je om daarnaast een aanvullende zorgverzekering af te sluiten, dan levert dat een rechtstreekse korting op van 10 procent. Heb je al een zorgverzekering bij VGZ, maar loop je de korting mis? Meld je dan aan via zorgkorting.nl en dan profiteer jij ook van het collectieve voordeel dat geboden wordt op de VGZ zorgverzekeringen.

Contactgegevens VGZ

VGZ
Postbus 445
5600 AK Eindhoven
0900 - 8490 (lokaal)
zorgverzekeraar@vgz.nl
8.00 tot 20.00 (maandag t/m vrijdag) 9.00 tot 13.00 (zaterdag)

Onze kortingen

Basisverzekering
8%
Aanvullende verzekering
10%
Korting aanvragen