Zorgverzekeringsmaatschappij TakeCareNow

Zorgverzekeraar TakeCareNow!

Zorgverzekeringsmaatschappij TakeCareNow is onderdeel van Agis Zorgverzekeringen en is ontwikkeld als jongerenlabel. De dekkingen vanuit de zorgverzekeringen zijn dan ook op de jongere doelgroep gericht. TakeCareNow opereert overigens wel volledig als onafhankelijk zorgverzekeraar. De zorgverzekeringsmaatschappij biedt meerdere voordelen, zoals professionaliteit in combinatie met een uitstekende service en zekerheid voor klanten. Een van de andere voordelen die jongeren zal aanspreken is dat met een zorgverzekering van TakeCareNow er van extraatjes geprofiteerd kan worden, zoals korting op het sporten bij een van de Achmea Health Centers.

De basisverzekering van TakeCareNow biedt uiteraard een gelijke dekking als basisverzekeringen van andere verzekeraars. Aanvullend zijn er een aantal mogelijkheden beschikbaar, waarbij er met de dekkingen rekening is gehouden met de levenswijze van jongeren. Zo worden er vergoedingen geboden voor anticonceptiemiddelen en is er naast een uitgebreide buitenlanddekking ook een vergoeding beschikbaar voor vaccinaties. Verder kunnen verzekerden een vergoeding krijgen voor gehoorbeschermers en kan er extra een tandverzekering worden afgesloten voor een lage premie. Bij de aanvullende zorgverzekeringen van TakeCareNow worden er drie verschillende pakketten aanboden, waarbij onder meer brillen, fysiotherapie, vaccinaties, condooms en spoedeisende zorg in het buitenland in de dekking zijn opgenomen. TakeCareNow biedt op het gebied van de tandartsverzekering drie opties, waarbij er een percentage van de behandelingen vergoed wordt. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van het gekozen pakket.

Zorgkorting.nl heeft een overeenkomst met TakeCareNow gesloten, waar je als jongere je voordeel mee kunt doen. Je kunt namelijk via zorgkorting.nl in aanmerking komen voor een korting op de premie van de basisverzekering en voor een korting op de premie van de aanvullende zorgverzekering. Op de basisverzekering wordt een korting van 3 procent geboden en op de aanvullende zorgverzekering krijg je een nog hogere korting van maar liefst 15 procent. Wie van dit aantrekkelijke voordeel wil profiteren kan zich direct inschrijven bij zorgkorting.nl.

Contactgegevens TakeCareNow!

TakeCareNow!
Postbus 19
3800 HA Amersfoort
0900-2021921 (EUR 0,03 p/min)
klantenservice@takecarenow.nl
8.30 tot 18.00 (maandag t/m vrijdag). Tijdens campagnetijd aangepaste openingstijden

Onze kortingen

Basisverzekering
3%
Aanvullende verzekering
15%
Korting aanvragen