ONVZ

Zorgverzekeraar ONVZ

ONVZ is een zorgverzekeringsmaatschappij die in 1933 is opgericht in Houten. De organisatie heeft ongeveer 400 medewerkers en heeft zo'n 400.000 verzekerden. Het is een onafhankelijk bedrijf en heeft dus geen winstoogmerk. ONVZ werkt vooral met het oog op de klant. Zo bieden zij veel vrijheid in de keuzes die de klant maakt en bieden zij allerlei faciliteiten om de klant zo goed mogelijk te adviseren en om het haar zo gemakkelijk mogelijk te maken.

ONVZ vindt het belangrijk om hun klanten zelf hun keuzes te kunnen laten maken. Ze laten de keuzes van zorgverlener en geneesmiddel geheel over aan de klant. ONVZ is een restitutievezekeraar. Dat houd in dat ze niet enkel zorg kunnen vergoeden die ze van te voren hebben ingekocht bij specifieke instellingen, zoals bij veel andere zorginstellingen wel het geval is. Zo kunnen ze hun klant dus volledige keuzevrijheid geven. ONVZ vergoedt het maximum door de overheid vastgestelde tarief. Is er geen maximum, dan vergoeden zij alles mits het tarief marktconform is. ONVZ vergoedt alle rekeningen direct zonder dat de klant hier iets van merkt.

ONVZ streeft ernaar hun klanten zo veel mogelijk persoonlijk te behandelen. Zo hebben zij een ZorgConsulent die paraat staat voor gezondheidsinformatie, een Service Center en een deskundig verzekeringsadviseur voor uitgebreid advies. Daarnaast is er sinds kort ook een zorgteam op Facebook dat de klant online kan helpen met vragen of advies. Ook de verzekeringsgegevens en nota's kunnen gemakkelijk online bekeken en gewijzigd worden via MijnONVZ. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bij zorgkorting.nl kunt u profiteren van speciale aanbiedingen voor deze verzekeraar. Indien u een basisverzekering via onze site aanvraagt krijgt u daar 9% korting op. En op de aanvullende verzekering krijgt u maar liefst 12% korting.

Contactgegevens ONVZ

ONVZ
Postbus 392
3990 GD Houten
030 - 6396222 (lokaal)
8.30 tot 21.00 (maandag t/m vrijdag) 9.00 tot 13.00 (zaterdag)

Direct afsluiten

Sluit rechtstreeks een ONVZ verzekering af met korting, via het speciale aanvraagformulier.

Rechtstreeks aanvragen

Onze kortingen

Basisverzekering
9%
Aanvullende verzekering
12%
Korting aanvragen