Menzis

Zorgverzekeraar Menzis

Menzis is een coöperatieve ziektekostenverzekeraar (een ledenorganisatie) en heeft in deze hoedanigheid geen winstoogmerk en geen aandeelhouders. Goede zorg met aandacht staat hoog in het vaandel. Menzis is een zorgverzekeraar met een missie: het garanderen van goede en betaalbare zorg.

Waarin onderscheidt Menzis zich?

Door het onderscheid dat ze niet maakt: Menzis accepteert iedereen!

  • Aandacht staat voorop. Zonodig behartigt Menzis uw belangen zelf
  • Online platform TeamTopZorg waar aan de hand van klantervaringen medewerkers van Menzis zich mengen in de discussie over betere zorg
  • Het sponsoren van sportieve evenementen om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen
  • Het geven van duidelijk advies over gezondheidsklachten
  • Menzis heeft een zorgadviseur die bemiddelt en een antwoord heeft op iedere zorgvraag
  • Speciale aanvullende jongerenverzekering voor iedereen van 18 tot en met 30 jaar voor die specifieke zorg waar een jongere behoefte aan heeft inclusief de tandarts

Menzis heeft een goed inkoopbeleid waarbij kwaliteit, snelheid van de behandeling en patiënt informatie de spil zijn waar alles om draait. Dit wordt vertaald in het TopZorg-keurmerk. Bovendien hecht Menzis van oudsher sterk aan de inbreng van patiënten-organisaties.

Welke collectieve kortingen zijn beschikbaar?

Als uw werkgever of ledenorganisatie met Menzis afspraken heeft gemaakt over een collectieve korting, dan ontvangen u en uw gezinsleden (die zich vanzelfsprekend ook kunnen meeverzekeren) de uitstekende zorg van Menzis tegen een consistent scherpe premie. Bent u nergens bij aangesloten of heeft u niet de behoefte om ergens lid van te worden, maar wilt u toch gebruik maken van de korting? Dan heeft Menzis voor u haar eigen collectief waar u zich altijd voor in kunt schrijven. U krijgt dan zowel korting op de basisverzekering als op de aanvullende verzekering. Ook als u al een zorgverzekering bij Menzis heeft afgesloten kunt u gebruik maken van deze korting.

Contactgegevens Menzis

Menzis
Postbus 75000
7500 KC Enschede
088 - 2224040 (lokaal)
www.menzis.nl
8.30 tot 19.00 (maandag t/m vrijdag)

Onze kortingen

Basisverzekering
7%
Aanvullende verzekering
9%
Korting aanvragen