Zorgverzekeringsmaatschappij CZ

Zorgverzekeraar CZ

Wie kent CZ niet, zou je bijna zeggen? De zorgverzekeringsmaatschappij CZ is heel bekend in Nederland en dat is niet zo gek als je bedenkt dat CZ ruim drie miljoen klanten heeft. Daarmee hoort CZ tot de grootste zorgverzekeraars van Nederland. CZ is landelijk actief maar heeft de meeste klanten in de zuidelijke provincies van het land. Dit is te merken aan de plaatsen waar de hoofdkantoren gevestigd zijn, namelijk Tilburg, Breda, Goes, Den Haag en Sittard. Maar er zijn ook nog eens negentien kantoren in Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Limburg. Voor de rest van Nederland wordt samengewerkt met assurantietussenpersonen en makelaars.

CZ is een allround zorgverzekeraar. Tegelijkertijd kan iedereen terecht bij CZ voor een perfect passende zorgverzekering die is toegespitst op uw leefstijl en omstandigheden. Natuurlijk kunt u een basisverzekeringen, aanvullend pakketten en tandartsverzekeringen af te sluiten. Erg prettig is dat u via de website of via persoonlijk contact precies kunt afstemmen welk pakket voor u het beste is. Minstens zo belangrijk vindt CZ het om u te adviseren over goede zorg. Daarnaast is CZ erg goed in advies en begeleiding zodat u de hulp krijgt die u nodig heeft. CZ houdt zich ook bezig met, samen zorgaanbieders, met de kwaliteit van zorg, inspraak van cliƫnten en zorginkoop.

Het is nu mogelijk om korting te krijgen op uw zorgverzekering. Ook CZ doet hier aan mee. Via de website www.zorgkorting.nl kunt u precies zien welke kortingsmogelijkheden er mogelijk zijn. Voor zorgverzekeringen van CZ is het mogelijk om via zorgkorting.nl kortingen tot tien procent te ontvangen op uw basisverzekering of aanvullende verzekering.

Contactgegevens CZ

CZ
Postbus 90152
5000 LD Tilburg
0900 - 0949 (lokaal)
info@cz.nl
8.30 tot 17.30 (maandag t/m vrijdag)

Onze kortingen

Basisverzekering
7%
Aanvullende verzekering
10%
Korting aanvragen