Agis

Zorgverzekeraar Agis

Agis behoort tot één van de grootste gespecialiseerde zorgverzekeraars in Nederland. De verzekeraar maakt onderdeel uit van Achmea. Door de jarenlange ervaring op het gebied van zorg, heeft Agis veel kennis in huis om een hoogwaardige kwaliteit te bieden. Agis heeft haar dienstverlening dan ook hoog in het vaandel staan en is van mening dat iedereen de best mogelijke zorg krijgt.

Agis staat dichtbij haar klanten en zorgt er op deze manier voor dat de service aansluit bij de wensen en behoeften. Iedere klant heeft toegang tot een persoonlijke pagina, genaamd Mijn Agis. Hierin wordt op een overzichtelijke manier de zorgkosten en de declaraties weergegeven. Bij Agis Zorgverzekeringen is het mogelijk om zowel online een declaratie in te dienen als per post.

De zorgverzekeringsmaatschappij biedt verschillende verzekeringspakketten aan, afgestemd op de levensfase of gezinssituatie. Hierin zijn ook weer keuzes te maken in de diverse dekkingen. Agis heeft voor klanten interessante extra’s zoals kortingen voor sport, hulpmiddelen en gezondheidschecks. Als verzekerde bij Agis krijgt men op vertoon van de Agis pas 20% korting bij een Achmea Health Center. Daarnaast biedt de Agis Zorgcoach zorg- en wachtlijstbemiddeling indien nodig.

De zorgverzekeraar heeft een samenwerkingsovereenkomst met het Ronald McDonald Kinderfonds. Agis heeft in 2011 het Keurmerk Klantgericht Verzekeren gekregen. Naast zorgverzekeringen biedt Agis tevens andere verzekeringen aan.

Zorgkorting.nl biedt kortingen aan op de premie van je zorgverzekering, de polisvoorwaarden blijven gelijk. Op de basisverzekering van Agis geldt een korting van 7%, op een aanvullende verzekering is een korting van 13% van kracht. De korting wordt automatisch berekend en iedereen kan hiervan profiteren.

Contactgegevens Agis

Agis
Postbus 19
3800 HA Amersfoort
0900 - 8685 (EUR 0,03 p/min)
klantenservice@agisweb.nl
8.30 tot 18.00 (maandag t/m vrijdag). Tijdens campagnetijd aangepaste openingstijden

Onze kortingen

Basisverzekering
7%
Aanvullende verzekering
13%
Korting aanvragen